Pennen in vele soorten en materialen

Handgedraaidepennen.nl

Hier vindt u informatie over onze exclusieve handgemaakte pennen.Handgedraaidepennen.nl is een onderdeel van Meubelmakerij Meubeluniek in Meppel

Ons handgedraaide schrijfgerei wordt volledig volgens de wensen van de klant met de hand geproduceerd. We maken exclusieve houten pennen. Vulpennen, maar ook houten balpennen,  houten vulpotloden en houten rollerball pennen.  Zoekt u een prachtig kado? Kies dan eens zo'n mooie handgedraaide houten pen of vulpen. Een vulpotlood of een lekker schrijvende rollerball pen.

De klant kan hout aanleveren dat moet worden gebruikt, maar een aantal houtsoorten kunnen we ook zelf verzorgen.

Vooral in de Verenigde Staten is het pennen draaien een bijzonder gewaardeerd ambacht en ik heb mij laten vertellen dat er winkeltjes zijn die vol liggen met pennen en waar een zeer acceptabele bron van inkomsten uit gegenereerd kan worden. In Nederland is dat niet zo en wordt deze "tak van sport" vooral door hobbyisten beoefend. Ik maak pennen omdat ik van hout houd en houtdraaien één van mijn hobby's is.

De hardware die voor de pennen wordt gebruikt is veelal van Duitse of Amerikaanse afkomst en van uitstekende kwaliteit.

 

Zoekt u een op maat gemaakte kast of tafel? Kijk dan eens hier!

 

Bent u ook geinteresseerd in: meubellak, boenwas, politoer, meubelbeslag en allerhande andere houtafwerkproducten? Kijkt u dan vooral eens hier!