rscn8994

Pennensets

Het meest gewaardeerde cadeau is een chique pennenset.

Een chique pennenset wordt door velen als een waardevol geschenk ervaren. Geen wonder. Een combinatie van vulpen en balpen horen eigenlijk bij elkaar als broer en zus. We hebben een aantal geweldige sets voor u samengesteld. Alle pennensets worden geleverd in een luxe kunstlederen pennendoos die het geschenk nog meer cachet geven
!

Pennenset "snakewood gun metal"

Handgemaakte pennenset van letterhout ofwel snakewood
Deze handgemaakte pennenset die bestaat uit een vulpen en een euro balpen is gemaakt uit letterhout uit Suriname. De Engelse benaming is snakewood. Het is een prachtige harde houtsoort met een geweldige tekening. Wanneer je op de foto klikt zie je de afzonderlijke pennen. Door de donkere houtsoort en het donkere gun metal krijg je een stoere set.

Pennenset letterhout/snakewood

Een handgedraaide pennenset van letterhout
Deze handgemaakte pennenset bestaat uit een "Euro" balpen met draaimechaniek en een luxe vulpen. Letterhout is een zeer kostbare houtsoort die afkomstig is uit Suriname en een prachtige tekening heeft. De hardware van beide pennen is verguld. De vulling van de balpen is een slimline vulling en de vulling van de vulpen is een gewone Hema vulling.

Pennenset "red special"

Een handgedraaide pennenset van acryl
Deze handgemaakte pennenset is nu eens niet gemaakt van hout, maar van het sterke en duurzame acryl. Door de penblanks waar deze pennen van worden gemaakt lopen dunne lijnjes die een fraaie tekening geven. Deze pennenset bestaat uit een slimline balpen met een touchcap om uw tablet mee te bedienen. De vulpen heeft een irridium punt. beide pennen hebben vergulde hardware.

Pennenset "evening sky"

Een handgedraaide pennenset van acyl in oranje

Deze handgemaakte pennenset is nu eens niet gemaakt van hout, maar van het sterke en duurzame oranje acryl.  Door de penblanks waar deze pennen van worden gemaakt lopen dunne lijnjes die een fraaie tekening geven. Deze pennenset bestaat uit een slimline balpen met een touchcap om uw tablet mee te bedienen. De vulpen heeft een irridium punt. beide pennen hebben "gun metal" hardware.

Pennenset "prurlple haze"

Een handgedraaide pennenset van acryl in paars
Deze handgemaakte pennenset is nu eens niet gemaakt van hout, maar van het sterke en duurzame acryl in een prachtige paarse kleur. Door de penblanks waar deze pennen van worden gemaakt lopen dunne lijntjes die een fraaie tekening geven. Deze pennenset bestaat uit een slimline balpen met een touchcap om uw tablet mee te bedienen. De vulpen heeft een irridium punt. beide pennen hebben "gun metal" hardware.

Pennenset "Bahia"

Een handgemaakt, handgedraaide pennenset van bahia
Bahia is een prachtige, rozige houtsoort die een lust voor het oog is. Deze pennenset is gemaakt van bahia met gun metal hardware. Bahia is zeldzaam, dus op=op! De set bestaat uit een luxe vulpen en een euro slimline pen met een fijne grip. Een set om mee voor de dag te komen. Wanneer je op de foto klikt zie je de afzonderlijke pennen.

Balpennenset "zwarte kabbes"

Handgedraaide balpennenset van zwarte kabbes
Zwarte kabbes is een wat grove houtsoort die niet zwart is maar bruin. De kleur is een stuk lichter dan van bijvoorbeeld wengé, maar het heeft dezelfde grove poriestructuur. Afgewerkt met chroom geeft dit een mooi contrast. De balpennen set bestaat uit een slanke slimlinepen voor haar en een een dikkere euro pen voor hem. Een set van "verbinding". Klik op de foto om de afzonderlijke pennen te zien.