Pentekening arend

Vulpotloden

Vulpotloden voor nauwkeurig tekenen.

In dezelfde diameter als de slimline pennen worden ook vulpotloden gemaakt. Ook hiervoor geldt dat ze weer gemaakt kunnen worden zoals de klant dat wenst. De houtsoort kan weer door de klant worden aangeleverd of door ons worden verzorgd. De vorm kan recht zijn of gewelfd. Reken wel op een levertijd van soms enkele weken. De potloden die op deze site staan afgebeeld zijn wel uit voorraad leverbaar. De potloden zijn wat langer dan de slimline pennen. De  stift komt naar buiten door een drukknopje. Het dopje kan worden verwijderd en dan heeft men toegang tot een gummetje.

!

Vulpotlood/pencil Beukenhout/beech

Vulpotlood in beuken met blauwschimmel
Dit vulpotlood is gemaakt van beuken met een blauwschimmel. Hierdoor ontstaat een blauwachtig/grijze tot zwarte verkleuring die het hout een mooie tekening geven. De hardware is 24 krt verguld.

Vulpotlood/pencil "Virginia"

Vulpotlood van diverse houtsoorten, vernoemd naar Virginia Dotson
Deze pen is volgens een speciaal procedé opgebouwd uit resthout. En wát voor resthout! FSC wengé (hergebruikt), amerikaans noten, birdseye maple, grenen, mahonie, beuken. Afgewerkt met een duurzame harde laklaag. Een kunstwerkje waar u de liefhebber erg blij mee zult maken. Oh ja, de hardware is 24 krt verguld en uiteraard is ie hervulbaar met normale vulpotlood stiften.

Vulpotlood/pencil "purpleheart"

Handgemaakt vulpotlood in purperhart
Een prachtig vulpotlood van purperhart met 24 krt vergulde hardware. Ook heel goed te combineren met de purperhart slimline pen. Als set samen voor 95,50 euro in een luxe doos. Hoe die set er dan uit ziet, kunt u onder de foto zien.