bruiloft

Een speciale gebeurtenis

Een handgedraaide pen als aandenken aan een speciale gebeurtenis

In het leven voltrekken zich gebeurtenissen waaraan een blijvende herinnering op zijn plaats is.  Blije gebeurtenissen, treurige gebeurtenissen.

 

 

  • Huwelijk: Bij een trouwerij tekent het bruidspaar een enorm bijzonder document. Dit tekenen wordt nog mooier met een prachtige persoonlijke handgedraaide pen. Hoe mooi zou het zijn om hout te nemen uit de tuin van het ouderlijk huis van de man en uit de tuin van het ouderlijk huis van de vrouw. En dan van die twee houtsoorten één enkele pen van verbondenheid te maken. Er is maar weinig hout nodig, dus een stuk snoeihout kan al voldoende zijn. Ook de getuigen zullen het prachtig vinden wanneer ze de handgedraaide luxe pen waarmee ze getekend hebben als blijvende herinnering kunnen meenemen.

 

  • Geboorte: Hoe mooi zal het zijn om de jonge ouders een handgedraaide pen aan te bieden met de naam van hun pasgeboren kindje. Je kunt ook hout nemen dat bij het sterrenbeeld van het kindje hoort.

 

  • Koopcontract: Het tekenen van een koopcontract van een (zakelijk) pand. Als makelaar schenk je een zeer persoonlijk cadeau met een prachtige handgedraaide pen.

 

  • Scheidende bestuursleden: Het wisselen van een bestuurslid die dit vrijwilligerswerk jarenlang met veel plezier gedaan heeft, verdient een persoonlijk aandenken. Een handgedraaide prachtige pen met inscriptie bijvoorbeeld.

 

  • Afstuderen: Een familielid of vriend die afstudeert, een bul haalt of misschien promoveert zal blij zijn met een prachtige handgedraaide pen als kado.

 

  • Begrafenis: Een condoleanceregister kan eigenlijk niet worden getekend met een gewone plastic pen. Een handgedraaide pen geeft er veel meer cachêt aan en blijft voor de nabestaanden een prachtige herinnering.

 

  • Verjaardag: Een cadeau in de vorm van een handgedraaide pen wordt zeer gewaardeerd. Zeker als een houtsoort wordt gekozen die past bij het sterrenbeeld van de ontvanger.

 

  • Contract: Een zakelijke overeenkomst tekenen met een echte handgedraaide pen zorgt voor een extra feestelijk tintje. Natuurlijk mag de ondertekenaar de houten pen als aandenken/relatiegeschenk houden.

 

  • Verandering van werkkring: Een handgedraaide pen is een prachtig aandenken voor een werknemer die een andere werkkring krijgt en dus afscheid neemt van zijn vorige werkkring. Natuurlijk kunnen we ook zorgen voor een inscriptie.