Pen met inscriptie

Graveren

Bij heel bijzondere gebeurtenissen heeft een gegraveerde pen meerwaarde.

    

·         De geboortedatum van een kindje

·         De trouwdatum van een bruidspaar

·         De geboortedatum en sterfdatum van een overledene

·         Een mooie spreuk als bedankje voor trouwe dienst

·         Een wens voor iemand die op reis gaat.

 

Zo zijn er nog vele, vele situaties te bedenken waarin een inscriptie in een prachtige handgedraaide pen op zijn plaats zou zijn.

Wij kunnen inscripties verzorgen in ieder denkbaar lettertype. Met speciale lasertechniek wordt de inscriptie als het ware in het hout gebrand. Hierbij kan uitermate fijn worden gewerkt. Omdat lasergraveerwerk maatwerk is en iedere situatie eveneens, kunnen wij geen vastgestelde prijzen hiervoor noemen. We geven u van tevoren een gerichte prijsindicatie.

Neemt u toch vooral contact op via de mail wanneer u uw pen gegraveerd wilt hebben.

Ook doosjes kunnen van een afbeelding worden voorzien en wanneer u zelf ideeën heeft die niets met pennen te maken hebben, dan kunnen we vast ook veel voor u betekenen. Een naambordje, spreukenbordje of iets anders dat van hout is en gelaserd moet worden, doen we ook graag voor u.

 

 

!

Gegraveerd doosje

Bij dit doosje is door het bruidspaar gekozen voor een hartje met pijl en de initialen van de geliefden. Zoals de liefde vroeger werd verzegeld in de bast van een boom, zo wordt hier op de dezelfde manier de liefde uitgedrukt in een pennendoosje.
We kunnen met deze lasertechniek enorm ver gaan. Er kan zelfs fotorealistisch mee gewerkt worden. Gedetailleerde afbeeldingen mogen daarom dan ook geen probleem zijn. Contacteer ons via de mail