leesbril-home

Voorwaarden

Op deze bladzijde vind u onze voorwaarden.

Levertijd

Onze pennen worden met de hand op bestelling gemaakt. Wanneer dat het geval is, dan geldt een levertijd van 6 weken. Houd u daar dus rekening mee. Sommige hardware kan tijdelijk niet op voorraad zijn en van overzee worden aangevoerd. Wanneer dit het geval is kan soms de gestelde termijn van 6 weken niet worden gehaald. U wordt hierover geinformeerd. Pennen die op deze site staan, kunnen in principe direct worden geleverd. Ik informeer u daar over nadat u uw bestelling heeft gedaan.


Wijzigen van een order

Uw order wordt zo spoedig mogelijk verwerkt na ontvangst van uw betaling. Mocht u na het plaatsen van uw order dan ook nog wijzigingen aan willen brengen, informeert u ons daar dan zo spoedig mogelijk over door een e-mail te sturen naar info@meubeluniek.nl.Betalingsmethoden

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden:

  • Betaling via Ideal naar Raborekening 3718.91.256 t.n.v. Meubeluniek te Meppel
  • Overschrijving per bank na overleg. U ontvangt onze gegevens per mail
  • Contante betaling bij afhalen. U kunt bij ons niet pinnen. Dat kan wel bij de bank aan de overkant.

Verpakkings- en verzendkosten

Pennen worden verzonden per GLS de tarieven zij 8,85 per bestelling. Bestelde vullingen worden per TNT brievenbuspost verzonden. Hiervoor wordt 3,30 euro in rekening gebracht. U kunt dit niet aangeven, maar u krijgt 5,00 retour bij de verpakking. Voor onze Belgische klanten gelden speciale tarieven die in overleg plaats vinden.

  • Verzending vindt altijd plaats op eigen risico van de klant. Meubeluniek aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele schade veroorzaakt door de transporteur.

Product prijzen

Alle aangegeven prijzen zijn in Euro's en inclusief BTW doch exclusief verzendkosten. Alle afbeeldingen en prijzen zijn onder voorbehoud van fouten en/of wijzigingen.

Retourzendingen

Voor alle producten geldt dat u deze binnen 14 werkdagen, voldoende gefrankeerd aan ons kunt retourneren. De betreffende producten dienen in dat geval ongebruikt en in de staat van aankoop te verkeren (originele, onbeschadigde verpakking). Nadat we uw retourzending in goede staat hebben ontvangen, vergoeden wij u de betaalde aankoopprijs minus de door ons berekende verpakkings- en verzendkosten.

Aansprakelijkheid

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk te informeren en u van de hoogste kwaliteit producten te voorzien. Ondeskundig gebruik valt niet onder de garantie. Wij kunnen dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor enigerlei (gevolg-)schade die is veroorzaakt door het onkundig gebruik van een of meer van onze producten.

Reclamatie en garantie

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat alle door ons geleverde producten van uitmuntende kwaliteit zijn. Mocht er echter onverhoopt toch ergens iets mis gegaan zijn in uw orderafhandeling dan horen we dat uiteraard graag van u en zullen we ons uiterste best doen om het probleem voor u op te lossen.